Essence To the moon….and back eyeshadow box

DSC00555.jpg

Toen Essence nieuwe oogschaduw paletten of boxen zoals ze zelf noemen introduceerde was ik erg benieuwd na de kwaliteit van de oogschaduw, de paletten zien er super leuk uit dus mijn interesse was gewekt. Ik testte het To the moon….and back eyeshadow boxje uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC00534.jpg

De paletten zijn gemaakt van plastic, ik vind dit plastic niet heel stevig en ben dan ook bang dat als je het palette laat vallen deze het niet overleeft. De voorkant is doorzichtig waardoor je de oogschaduw kunt zien, en is bedrukt met plaatjes en tekst.

DSC00539.jpg

Het palette heeft ook nog een tweede naam gekregen en die luid 04 one way only. Op de achterkant van het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw die in het palette zit.

DSC00544.jpg

In het palette zitten tien kleuren oogschaduw. Het palette bevat in totaal 7 g aan poeder. De oogschaduw is heel breekbaar dus voorzichtigheid is een pré, tenzij je je niet stoort aan gebroken oogschaduw maar ik vind dat persoonlijk erg zonde.

DSC00546.JPG

IMG_3712.jpg

Swatchen.

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

DSC00552.jpg

Ik ben over de oogschaduw kleuren in het palette enthousiast, de kleuren hebben een goed pigment en komen mooi tot uiting op mijn oogleden, het inblenden heeft iets meer werk en gaat wat stroever. De verpakking vind ik er leuk uitzien maar vind het jammer dat deze toch wel erg kwetsbaar is, wat overigens ook geld voor de oogschaduw.

Essence To the moon….and back eyeshadow box €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s