Lipbalm

DSC00451.jpg

Ik kan niet zonder lippenbalsem, zere lippen vind ik heel erg vervelend dus heb altijd lippenbalsem bij mij. Voor het slapen gaan smeer ik mijn lippen altijd in en zo nodig overdag ook als ze zeer doen. Ik kwam een tijdje geleden lippenbalsem bij Hema tegen in een tubetje, ik testte de lippenbalsem uit en vertel wat ik hiervan vind.

SONY DSC

Zoals ik al vertelde zit de lippenbalsem in een tubetje, het tubetje heeft een zilveren kleur en er staat een hartje op met daaromheen een rondje. Ik kocht deze lippenbalsem al een tijdje geleden, dus deze verpakking zal niet meer verkrijgbaar zijn aangezien de verpakkingen bij Hema erg wisselend zijn maar ze zullen vast weer andere leuke patroontjes of afbeeldingen op de tubetjes hebben staan.

DSC00431.jpg

Achterop de tube staat de ingrediënten lijst van de lippenbalsem vermeld.

DSC00437.jpg

In het tubetje zit 15 ml aan lippenbalsem, ideaal op mee te nemen in je tas qua grootte. Ik ben zelf niet zo’n fan van tubetjes meenemen onderweg want de verpakking is toch wat kwetsbaarder en als zo’n tubetje kapot gaat zit alles eronder.

DSC00441.jpg

De tube heeft een niet hele grootte opening dus er komt niet heel veel lippenbalsem in één keer uit, en dat vind ik fijn want zo verspil je geen lippenbalsem. De lippenbalsem ruikt heel erg lekker, ik vind het lastig om de geur te omschrijven maar deze is erg aangenaam.

IMG_3561.jpg

Swatchen.

lipp.jpg

zonder lippenbalsem                                                                 met lippenbalsem

SONY DSC

Ik ben erg tevreden over de lippenbalsem, toen ik hem voor het eerst gebruikte moest ik wel even wennen want ik ben altijd lippenbalsem in stick vorm gewend maar de structuur van de lippenbalsem voelt fijn aan op mijn lippen. De lippenbalsem trekt goed in en mijn lippen worden zeker zacht van de lippenbalsem, dat de lippenbalsem een lekkere geur heeft is ook mooi meegenomen.

Hema Lipbalm €2,00 – Verkrijgbaar bij Hema.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s