Essence Brow marker

DSC00364.jpg

Mijn wenkbrauwen voorzie ik altijd van kleur, ik heb dan ook verschillende wenkbrauw producten in mijn stash zitten. Toen Essence met een brow marker kwam was ik erg benieuwd hoe dit zou werken en hoe het resultaat zou zijn. Ik testte de brow marker uit en vertel wat ik ervan vind.

SONY DSC

De brow marker ziet eruit als een markeerstift, ik heb het gevoel alsof ik me wenkbrauwen ook inkleur met een markeerstift, alleen heeft deze uiteraard een bruine kleur en geen felle kleur.

DSC00349.jpg

De brow marker is verkrijgbaar in twee kleuren ik ging voor de kleur 20 brownie, ondanks dat ik blond haar heb zijn mijn wenkbrauwen donkerder van kleur en past de brownie variant beter bij mijn wenkbrauwen. Achtrop de brow marker staat wat extra informatie, zo belooft de brow marker semi permanent te zijn en een intens accent te hebben.

DSC00352.jpg

De brow marker heeft een inhoud van 1,5 ml. De brow marker voelt heel licht aan en kun je gemakkelijk meenemen.

DSC00357.jpg

De stift ziet er ook hetzelfde uit als die van een markeerstift, je moet dus even de juiste hoek vinden om je wenkbrauw met de marker in te vullen want iedereen heeft een andere vorm wenkbrauwen.

IMG_3390.jpg

Swatchen.

brow.jpg

zonder brow marker                                                                  met brow marker

DSC00361.jpg

Ik ben niet heel erg tevreden over de brow marker. Ik vind dat mijn wenkbrauwen er niet heel goed mee worden opgevuld. Ik zie nog steeds witte plekjes in mijn wenkbrauwen als ik de marker heb gebruikt, ook is het best wennen om een marker te gebruiken omdat het heel anders werkt en ook minder nauwkeurig. Het semi permanente effect, daar was ik een beetje bang voor maar dat was niet nodig want ik veegde de marker er heel snel en makkelijk af dus ook het semi permanente effect werkt voor mij ook niet.

Essence Brow marker €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s