Ultimate beauty collection make-up palette

DSC00079.jpg

Een tijdje geleden kwam ik bij de Action het ultimate beauty collection make-up palette tegen. Dit is een make-up palette met vier verschillende make-up producten erin. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC00054.jpg

Het palette zit in een doos, er zit geen beschermfolie op de voorkant. Het design van het doosje komt me wel bekend voor omdat een aantal andere make-up producten van Action ook in zo’n soort doosje zaten met dezelfde kleuren.

DSC00056.jpg

Achterop de doos zie je een overzicht van de producten die in het palette zitten. Van elk product staat apart de ingrediënten lijst vermeld achterop de doos.

DSC00062.jpg

In de deksel van het palette zit een spiegel, ook zit er een beschermfolie over de producten. het palette bevat 60 kleuren oogschaduw, 12 kleuren lip cream, 3 kleuren poeder en 3 blush kleuren. In totaal zit er 4,45 g aan producten.

DSC00068.JPG

swatch.jpg

Swatchen, ik heb niet alle oogschaduw kleuren en lip cream kleuren geswatcht maar een aantal kleuren van beide producten.

ogen.jpg

Ooglooks gemaakt met vier rijen van de oogschaduw kleuren. Ik ben over de oogschaduw tevreden, de kleuren hebben voldoende pigment en je kunt er leuke ooglooks mee creëren.

lippen.jpg

Ik testte ook vier kleuren lip cream, opzich zijn de kleuren wel mooi maar ze hadden van mij nog intenser mogen zijn. Ik vind het aanbrengen best wel lastig omdat dit met een kwastje moet het kan ook met je vingers maar ik vind dit persoonlijk niet zo prettig.

poeder.jpg

zonder poeder                                                          met poeder

Ik heb één poeder getest van het palette omdat deze kleur het beste bij mijn huid pastte, ik heb wel het idee dat mijn gezicht er matter uitziet als ik de poeder gebruik. Het aanbrengen van de poeder op mijn kwast ging wat lastiger omdat de poeder pan niet zo groot is.

blush

Blush kleuren aangebracht

De blush kleuren zijn erg gepigmenteerd, de blush is ook in cream vorm dus het inblenden ging iets lastiger maar je ziet de kleuren zeker terug.

DSC00073.jpg

Eigenlijk ben ik best tevreden over het palette, het pigment van de producten is prima. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van cream producten dus ik had toch liever wat meer poeder producten gehad maar dit is een kwestie van smaak en die is van iedereen anders. Ik weet niet of dit palette nog te koop is bij Action omdat het assortiment erg wisselend is.

Ultimate beauty collection make-up palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s