Handgemaakte snuffelzakjes met catknip voor katten

DSC00094.jpg

Vorige week viel er een leuk pakketje op de mat, dit keer was het pakketje voor mijn katjes, want ze mochten snuffelzakjes met catknip uitproberen. Deze snuffelzakjes kreeg ik toegestuurd door kattenoppas Zwanenburg, ze heeft deze zakjes zelf ontworpen en ze probeert altijd een feestje te maken voor katten, door aandacht te geven na wens van de kat. Ik vertel je graag wat mijn katten van de snuffelzakjes vinden.

DSC00084.jpg

De snuffelzakjes worden verstuurd met de post en passen perfect door de brievenbus. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven. Toen ik het pakketje mee na binnen nam, begonnen mijn katten al met snuffelen net of ze door hadden dat dit pakketje voor hun was.

SONY DSC

Ik vond het stickertje achterop de envelop ook super leuk met de katjes erop.

DSC00090.jpg

De snuffelzakjes worden per twee verkocht en hebben super leuke designs, ik heb gekozen voor de het roze setje omdat ik vrouwelijke katten heb. De snuffelzakjes zitten in een hersluitbaar zakje.

collage.jpg

Mijn katjes werden helemaal blij toen ze mochten spelen met de snuffelzakjes. Eerst gingen ze echt snuffelen maar later vonden ze het ook leuk om ze in hun pootjes te houden of zelfs hun kopjes erop te leggen en de zakjes als een soort kussentje te gebruiken. Ze ruiken de catknip heel erg goed die in de zakjes zitten en ze vinden het spelen erg leuk.

DSC00098.jpg

Bij mijn katten zijn de snuffelzakjes dus een groot succes. Ik vind de zakjes ook super leuk eruit zien, de stofjes zijn lekker zacht die gebruikt zijn voor de zakjes en het design is ook hartstikke leuk. Ik vind de snuffelzakjes een hele goede uitvinding en mijn katten zijn het daar zeker mee eens.

Een setje met twee snuffelzakjes kost €9,95 je kunt ze kopen bij kattenopppas Zwanenburg. Op de website vind je ook meer informatie over de snuffelzakjes.

* Ik heb de snuffelzakjes ontvangen voor review

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s