Essence Trend Editie Glow like….

DSC09696.jpg

De trend editie glow…. like staat helemaal in het teken van de glow trend, strobing effect met prisma glans, wet look finish of subtiele highlights. Er zijn van allerlei soorten glow producten in deze trend editie verkrijgbaar. Ik testte een aantal producten uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC09622.jpg

Ik testte vier producten uit de trend editie uit namelijk het highlgiht palette, baked metallic highlgihter, glow setting powder en multi use liquid highlighter.

DSC09643.jpg

Het doosje van de glow setting powder is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtige deksel.

DSC09647.jpg

De poeder heeft de naam 01 … like a jewel on the crown. Achterop het doosje staat meer informatie over de poeder en ook de ingrediënten lijst.

DSC09652.jpg

In het doosje zit 8 g aan poeder. De poeder zou je make up fixeren, de houdbaarheid verlengen en zorgen voor een gezonde natuurlijke teint.

DSC09659.jpg

IMG_2143.jpg

Swatchen.

gezicht

zonder poeder                                                             met poeder

De poeder geeft een prima dekking, en me gezicht lijkt er een gezondere gloed door te krijgen maar ik zie geen glow effect in de poeder terug. Bij het swatchen zag ik het wel maar op mijn gezicht zie ik het niet terug.

SONY DSC

De multi use highlighter zit in een tube. Ik vind de tube er leuk uitzien en je kunt de kleur van de highlighter door het kijk gaatje zien.

gg.jpg

De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren ik ging voor de roze kleur die de naam 02 …like you’re hugged by your loved ones. Achterop de tube staat wat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediënten lijst staat erop vermeld.

DSC09687.jpg

In de tube zit 15 ml aan highlighter. De tube heeft een kleine opening waardoor er niet teveel highlighter uit de tube komt en je ook geen highlighter verspeeld.

IMG_2151.jpg

Swatchen.

high.jpg

zonder highlighter                                                            met highlighter

Ik ben tevreden over de highlighter, ik moet altijd wel een beetje wennen aan een créme structuur maar deze highlighter blend gemakkelijk uit en is erg mooi. Om een subtiele glans te creëren kun je de highlighter ook mengen met foundation. Ik het de foundation onder mijn poeder gebruikt en dat gaat prima omdat de highlighter veel pigment heeft blij je hem zien onder poeder.

DSC09662.jpg

Het doosje van de baked metallic highlgihter is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtige deksel waardoor je de highlighter al kunt zien.

DSC09665.jpg

De highlighter is verkrijgbaar in drie kleuren en ik ben voor de eerste kleur gegaan die de naam 01 …like everything is all right heeft gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediënten lijst staat erop vermeld.

DSC09670.jpg

In het doosje zit 5 g aan highlighter. Door de bolle vorm kun je goed zien dat het een baked highlighter is.

DSC09675.jpg

IMG_2147

Swatchen.

baked.jpg

zonder highlighter                                                                     met highlighter

Ik ben erg tevreden over de highlighter, de highlighter heeft veel pigment en zie ik erg mooi terug op mijn gezicht.

SONY DSC

Het highlighter palette is gemaakt van stevig plastic, en heeft een doorzichtige deksel waardoor je de highlighters al kunt zien.

DSC09631.jpg

Het highlight palette is verkrijgbaar in twee kleuren ik ging voor palette één die de naam 01 …like it’s girls’ night. Achterop het palette staat meer informatie over het palette en ook de ingrediënten lijst staat erop vermeld.

DSC09634.jpg

In het palette zitten vier warme highlight kleuren. In het palette zit 30 g aan highlight poeder. In de poeder staat ook tekst gedrukt maar die is niet zichtbaar op de foto.

DSC09641.jpg

IMG_2139.jpg

Swatchen.

light.jpg

Highlighters getest op mijn gezicht.

Ik ben tevreden over het highlight palette, alle kleuren hebben voldoende pigment en zie je mooi terug op mijn gezicht.

DSC09692.jpg

Ik ben tevreden over de producten die ik testte uit de trend editie. Alle producten die doen wel hun werk dus ik ben tevreden. Je krijg echt een glow effect met de producten en ik houd daar wel van.

Essence trend editie Glow like…. is verkrijgbaar tot eind april 2018 bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze producten geld op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s