Catrice Limited Editie Active Warrior

DSC09475.jpg

De limited editie Active Warrior staat geheel in het teken van bewegingsvrijheid. De focus van deze limited editie ligt op kwaliteitsmake up producten  die een extra langhoudende structuur hebben en ook nog transpiratie proof zouden zijn. Ik testte een aantal producten uit deze limited editie uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC09394.jpg

Ik vind het uiterlijk van de verpakkingen gelijk opvallen, de blauwe kleur met druppeleffect komt in bijna alle producten terug. Het uiterlijk zal gelijk opvallen in mijn stash.

DSC09436.jpg

De instant blurring stick zou voor een zichtbaar soft focus effect zorgen, de stick zou zichtbaar glimmende plekken op de huid gelijk mat maken, je kunt de stick onder je foundation aanbrengen maar ook als alle make up er al op zit gebruikt worden.

DSC09440.jpg

De stick heeft de naam C01 Transparent gekregen.

DSC09442.jpg

In de huls zit 3,91 g aan product. Je kunt de stick makkelijk omhoog en na beneden draaien door het draaimechanisme onder aan de stick.

blurring.jpg

zonder blurring stick                                          met blurring stick

Ik zie wel dat de stick wat glimmende plekken matteert, vooral op mijn voorhoofd vind ik het verschil goed zichtbaar is. Ik heb de stick alleen onder mijn foundation gebruikt, dus weet niet hoe het effect is als je het over foundation gebruikt.

DSC09397.jpg

De make-up freezing powder is een matterende poeder met soft focus effect dit effect zou ervoor zorgen dat je make up goed blijft zitten en langhoudend zou zijn.

DSC09402.jpg

De poeder heeft de naam C01 Ready, Set, Go gekregen. Achterop het doosje staat meer informatie over de poeder. Ook de ingrediënten lijst word achterop vermeld.

DSC09403.jpg

In het doosje zit 8,8 g aan poeder. In de deksel zit een grote spiegel wat ik persoonlijk erg fijn vind.

DSC09407.jpg

IMG_1907.jpg

Swatchen.

poeder.jpg

zonder poeder                                                             met poeder

Ik vind de poeder fijn in gebruik, in zie niet heel veel verschil op de voor en na foto maar dat komt omdat ik ook niet heel erg glim waardoor het matterende effect niet zo goed opvalt.

DSC09447.jpg

De epic active-proof luminizer zou een romige waterproof highlighter zijn met een ultra fijn subtiel glinstereffect.

DSC09454.jpg

De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk een nude en rosé kleur, de kleur die ik heb heeft de naam C02 Gym Beam gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over het product.

SONY DSC

In het flesje zit 6 ml aan vloeibare highligter.

DSC09459.jpg

De highlighter heeft een handige applicator waardoor je de highlighter gemakkelijk kunt aanbrengen.

IMG_1916

Swatchen.

highlighter

highlighter aangebracht                                           highlighter uitgesmeerd

Ik vind de highlighter heel veel pigment hebben, je hoeft niet veel aan te brengen van de highlighter omdat deze erg aanwezig is op de huid. Ik heb ervoor gekozen om de highlighter onder mijn poeder aan te brengen omdat het glimmende effect evengoed zichtbaar blijft met poeder erover.

SONY DSC

De waterproof long lasting kohl eyeliner zou het gebruiksgemak van een oogpotlood combineren met de precisie van een vloeibare eyeliner.

DSC09469.jpg

Het potlood heeft de naam 01 the GREYtest alive gekregen.

DSC09470.jpg

In de huls zit 0,25 g aan product. In de dop zit een puntenslijper dus als de dop op het potlood zit kun je deze ronddraaien waardoor je altijd een scherp potlood heb om te gebruiken.

IMG_1920.jpg

Swatchen.

potlood.jpg

zonder potlood                                                                              met potlood

Ik vind het potlood een beetje te licht, ik hou persoonlijk wel wat een oogpotlood wat lekker intens is en het liefste ook zwart. Dit is een grijze kleur en daar moet ik aan wennen, bij sommige ooglooks is een zachtere kleur ook wel mooi om te gebruiken.

DSC09421.jpg

De epic sex-proof lip ink belooft een intensieve lip tint. Het langhoudende staining effect kleurt de lippen en zou voor een blijvend effect zorgen.

DSC09424.jpg

De lip ink is verkrijgbaar in twee kleuren in heb de kleur C02 Heatwave.

DSC09427.jpg

In de verpakking zit 8 ml aan product.

DSC09433.jpg

De lip ink heeft een zachte applicator die het product fijn aanbrengt op de lippen.

IMG_1910.jpg

Swatchen.

IMG_2075.jpg

lip ink aangebracht.

Ik vind de kleur van de lip ink erg mooi, de kleur is lekker intens. Ik hou wel van wat fellere kleuren op mijn lippen. Helaas is de lip ink niet heel long lasting want als je er mee eet en drinkt gaat de kleur snel verloren.

DSC09410.jpg

De make-up freezing spray zou een setting spray zijn met een fijne verstuiving, het zou je make up langhoudend maken. Toch kun je de spray voor meerdere doelen gebruiken want naast fixeren kan je hem ook als primer gebruiken en als verfrissing voor onderweg.

DSC09415.jpg

Het flesje is gemaakt van stevig plastic. Achterop het flesje staat meer informatie over de spray en ook de ingrediënten lijst staat erop.

DSC09418.jpg

Er zit een normale opening in de spray flacon. In het flesje zit 50 ml aan fixing spray.

fixing.jpg

zonder fixing spray                                                met fixing spray

De fixing spray is fijn in gebruik, hij droogt mat op en je ziet er niks van. Mijn make up blijft goed zitten door de spray. Ik heb de spray alleen gebruikt om te setten en niet als primer.

DSC09485.jpg

Ik vind dat Catrice weer een geslaagde collectie heeft neergezet, het uiterlijk van de verpakkingen is erg mooi en leuk bedacht. Ook zijn de producten fijn in gebruik. Als je het mij vraagt is het een geslaagde limited editie.

Catrice Limited Editie Active Warrior – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister tot april 2018 voor deze collectie geld op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s