Essence Colour me a rainbow eye & face palette

DSC09361.jpg

Essence heeft verschillende paletten in het assortiment die producten bevatten voor het gezicht en de ogen. De paletten die Essence een tijdje geleden aan het assortiment toevoegde zijn wat uitgebreider dan de andere paletten die in het assortiment zitten. Ik testte het colour me a rainbow palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC09344.jpg

Het palette zit in een blikvorm en het blikje heeft een super leuk uiterlijk. Je kunt nog niet zien hoe het palette er van binnen uit ziet en dat is dus de grote verassing.

SONY DSC

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette, dit palette is geïnspireerd door holografische pastel tinten. Ook staat de ingrediënten lijst achterop het palette vermeld.

DSC09368.jpg

De producten in het palette zijn bedekt door een plastic laagje waar hele kleine hartjes opstaan, ik vind het er heel erg leuk uitzien.

DSC09372.jpg

In de deksel van het palette zit een spiegel die een wolken vorm heeft gekregen, in de hoek van de spiegel zit een klein stickertje waar de tekst you are beautiful! op staat. In het palette zit vier kleuren oogschaduw een highlighter, gezichtspoeder en een bronzer. In totaal zit er 11,8 g aan poeder in het palette.

DSC09379.jpg

In het palette zit een dubbelzijdige applicator, aan de ene kant zit een sponsapplicator en aan de andere kant een kwastje.

DSC09380.JPG

IMG_1754.jpg

Swatchen.

gezicht.jpg

zonder poeder                                                            met poeder

IMG_1882 2.jpg

Ooglook gemaakt met de oogschaduw.

DSC09356.jpg

Ik ben erg enthousiast over het palette, de producten in het palette bevatten veel pigment en de kleuren passen mooi bij elkaar. Ik vind de producten er mooi uit zien op mijn huid. Het uiterlijk van het palette is ook super leuk vind ik zelf.

Essence Colour me a rainbow eye & face palette €6,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s