Catrice Matt & Glow powder & wax brow palette

DSC09332.jpg

Mijn make up look is niet compleet als ik mijn wenkbrauwen niet heb gedaan. De eye brow set van Catrice is wel een heel bekend wenkbrauw kitje die vele youtubers en beautybloggers gebruiken. Een tijdje geleden kwam Catrice met een nieuwe wenkbrauw setje namelijk het matt & glow powder & wax brow palette. Ik testte het wenkbrauw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC09287.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtige deksel.

SONY DSC

Het palette is verkrijgbaar in twee kleuren, ik heb de kleur 010 now flash lights. Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook een kleine tutorial.

DSC09301.jpg

In het doosje zit 2,6 g aan producten. In het palette zitten twee poeders, een matte poeder en een poeder met een glitter erin. Naast poeder zit er ook een wax in het palette.

DSC09309.jpg

Ook zit er een dubbelzijdige applicator in het palette, aan de ene kant zit een borsteltje om de wenkbrauwen door te kammen en een de andere kant zit een schuin afgesneden kwastje waar je de producten mee aan kunt brengen.

DSC09317.jpg

IMG_1747.jpg

Swatchen.

wenkie.jpg

zonder poeder                                                                              met poeder

DSC09323.jpg

Ik ben enthousiast over het palette, ik vind de kleuren mooi die in het palette zitten. Ik heb op de foto zowel de matte als glimmende poeder gebruikt en dan vind ik de kleur mooi. Ik had verwacht dat de glimmende poeder er heel gek uit zou zien maar de glitter die in de poeder zit is zo fijn dat je het alleen ziet als je heel dichtbij komt anders valt het niet op. Ik ben niet zo fan van wax dus die heb ik niet gebruikt, ook de applicator heb ik niet gebruikt omdat ik deze wat te klein vind.

Catrice matt & glow powder & wax brow palette €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s