Real Techniques Sculpting Set

SONY DSC

Sinds een tijdje ben ik helemaal fan van de kwasten van Real Techniques. De kwasten zijn wel wat duurder dan kwasten van low budget merken maar je hebt ook echt kwaliteit voor je geld. Zo nu en dan als ik een mooie aanbieding tegenkom of er kwasten vervangen moeten worden voeg ik weer kwasten toe aan mijn opgebouwde stash, en onlangs kocht ik de sculpting set van Real Techniques, ik testte de set en vertel wat ik hiervan vind.

DSC09083.jpg

De kwasten zitten in een mooie doos was ik er al erg mooi uit vind zien, ik vind dit erg prettig want de doos is mooi afgesloten waardoor je zeker weet dat er nog niet aan de kwasten is gezeten.

DSC09089.jpg

Achterop de doos staat wat meer informatie over de dames achter het merk Real Techniques. Ook de drie kwasten die bij deze set zitten staan afgebeeld achterop de doos.

DSC09101.jpg

Bij de set zit een brush cup, dit is de witte houder waar de kwasten instaan.

DSC09107.jpg

Sculpting brush.

DSC09110.jpg

De sculpting brush is een veelzijdige kwast, je kunt deze gebruiken om te contouren, maar ook om harde lijnen te vervagen en je make up te blenden. Ik gebruik deze kwast het liefst om te blenden, want voor het contouren gebruik ik een kwast van Real Techniques uit een andere set.

DSC09113.jpg

Fan brush.

DSC09116.jpg

De fan brush is een kwast die erg populair is om highlighter mee aan te brengen, ik vind de kwast daar ook erg fijn voor moet ik zeggen, ook vind ik het fijn om de kwast te gebruiken om fall out onder mijn ogen weg te vegen.

DSC09119.jpg

Setting brush.

DSC09122.jpg

De setting brush is een kwast die voor meerdere doel einden gebruikt kan worden, de kwast is erg geschikt om poeder onder je ogen mee aan te brengen, ook is deze kwast erg geschikt om highlighter mee aan te brengen.

DSC09127.jpg

Ik ben weer erg blij met deze set, ik heb tot nu toe nog geen één kwast gehad van Real Techniques die ik niet fijn vond. De kwaliteit is echt geweldig van de kwasten en ook het aanbrengen van make up is ook erg fijn met deze kwast. Deze set stond al een tijdje op mijn wishlist en ik ben dan nu ook erg blij dat ik deze nu heb aangeschaft.

Real Techniques Sculpting set €29,99 – Verkrijgbaar bij meerdere online webshops en geselecteerde Etos winkels.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

Advertenties

Enkele van je bezoekers kunnen hier af en toe een advertentie zien
Je kunt deze advertenties compleet verbergen door te upgraden naar een van onze betaalde abonnementen.

UPGRADE NU BERICHT VERWERPEN

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: