Gloria van der Bilt Eau de toilette

voo.jpg

Een paar weken geleden kwam ik het geurtje van Gloria van der Bilt tegen bij Action, het geurtje was op dat moment in de aanbieding. Jaren geleden heb ik dit geurtje al eens gehad en ik vond hem altijd erg lekker. Ik besloot het geurtje bij Action te kopen en vertel jullie wat ik jaren later van dit geurtje vind.

DSC08471.jpg

Het geurtje zit in een paars doosje. Dit is het bekende doosje wat ik direct herkende van jaren geleden en is nooit veranderd sinds ik het geurtje ken.

DSC08473.jpg

Achterop het doosje staat de ingrediënten lijst van het geurtje vermeld.

DSC08482.jpg

Het flesje heeft een ronde vorm en er staat een zwaan op. In het flesje zit 100 ml wat lekker veel is. Wat ik me herinner van vroeger is dat als je het flesje schudde er een fijne glitter tevoorschijn kwam en je die ook licht op je huid terug zag, dat is bij deze niet het geval.

DSC08483.jpg

Er zit een normale verstuiver op het flesje waar een normale hoeveelheid van het geurtje uitkomt tijdens het op sprayen.

DSC08496.jpg

Ik vind de gele kleur van de parfum leuk in combinatie met het flesje.

DSC08499.jpg

Ik vind de geur van dit luchtje nog steeds erg lekker, het rook gelijk vertrouwd en herkenbaar voor mij. Ik vind het leuk dat je deze geurtjes tegenwoordig gewoon bij Action kunt kopen voor een lage prijs. Ik kocht het geurtje in de aanbieding dus de prijs kan afwijken met de prijs die ik in deze blogpost vermeld.

Gloria van der Bilt Eau de toilette €5,69 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s