Essence Glow & care Luminous nail polish

SONY DSC

Een nagellak die je nagels een mooie kleur geeft en tegelijkertijd ook verzorging bied, vind ik altijd erg fijn. Mijn nagels zijn op het moment erg droog en ik vind extra verzorging dan ook erg fijn. Toen ik de glow & care luminous nail polish tegenkwam van Essence was ik gelijk benieuwd of dit wat voor mijn nagels zou doen. Ik testte de nagellak uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC08178.jpg

Het potje van de nagellak valt wel op vind ik doordat de tekst er opvallend op staat en ik zou hem dan ook snel herkennen in mijn nagellak rek.

SONY DSC

Achterop de nagellak staat de naam van de kleur, ik heb de kleur 05 love and care gekozen. Ook staat er meer informatie over de nagellak achterop het potje. Zo zou de nagellak de nagels versterken en beschermen daarnaast zou de nagellak een zachte gloed met lichte glans effecten creëeren.

DSC08186.jpg

De nagellak heeft een normale applicator waardoor je je nagels prima kunt lakken. In het potje zit 8 ml aan nagellak.

IMG_9226.jpg

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC08192.jpg

De nagellak heeft een mooie kleur en ook zeker een mooie glans. Ik heb niet het idee dat mijn nagels echt sterker worden van de nagellak. Ik denk dat een echt product dat alleen voor versterking bied voor de nagels toch beter is want dat moet je vaak meerdere keren gebruiken en dat is met een kleur toch lastiger. Maar omdat ik de kleur heel mooi vind ben ik toch wel blij met de nagellak.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s