Kruidvat Catch & shine hand & body cream

DSC08172.jpg

Ik was nog niet bekend met de catch & shine producten van Kruidvat, maar toen ik deze hand & body cream tegenkwam kon ik deze niet laten staan. Ik vind de verpakking echt heel erg leuk en was erg benieuwd na het product wat erin zit. Ik testte de hand & body cream uit en vertel wat ik ervan vind.

 

DSC08149.jpg

Ik vind de dieren verpakking echt heel erg schattig! Er was keuze uit drie dieren een panda, een beer en een tijger. Ik koos voor de panda beer omdat ik die het schattigste vond.

DSC08155.jpg

Als je de deksel van het potje draait zit er een bescherm dekseltje op de cream, er zit een handig lipje aan waardoor je deze gemakkelijk eraf kunt halen. Ik vind dit erg fijn want zo kan de cream niet gaan lekken als je hem mee zou willen nemen.

DSC08159.jpg

In het potje zit 30 ml aan cream. De cream is mooi in het potje gegoten vind ik. De geur van de cream is ook echt heel erg lekker ik kan niet zo goed omschrijven waarna de cream ruikt maar ik vind het een hele aangename en lekkere geur.

DSC08164.jpg

IMG_0946.jpg

Cream aangebracht op mijn handen.

DSC08166.jpg

Ik ben erg tevreden over de cream, deze smeert lekker uit en de geur is te lekker! Ik heb de cream alleen op mijn handen gebruikt en niet op mijn lichaam maar mijn handen waren lekker zacht na het insmeren met de cream dus ik ben tevreden. En de verpakking staat ook gewoon super leuk tussen andere creams.

Kruidvat Catch & shine hand & body cream €2,49 – Dit was een limited editie en ik weet niet of deze nog verkrijgbaar zijn bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

2 gedachtes over “Kruidvat Catch & shine hand & body cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s