Catrice High light top coat

DSC08059.jpg

Toen ik de high light top coat tegen kwam in het schap van Catrice, leek me dit gelijk een leuke top coat. Het is eens wat anders dan een gewone top coat en besloot deze mee te nemen omdat ik er benieuwd was na de top coat. Ik heb de top coat getest en vertel wat ik van deze top coat vind.SONY DSC

Het flesje van de top coat ziet er niet heel bijzonder uit, de tekst is wat opvallender gedrukt maar het is niet echt een eye catcher in mijn nagellak rek.

DSC08050.jpg

Achterop het flesje van de top coat staat wat extra informatie over de top coat. De top coat heeft de extra naam Blond gekregen.

DSC08056.jpg

In het potje zit 10 ml aan top coat. Er zit een normaal kwastje bij de top coat waardoor je de top coat gemakkelijk aan kunt brengen.

IMG_4897.jpg

Top coat aangebracht op mijn nagels.

DSC08062.jpg

Ik ben een beetje teleurgesteld in de top coat, in het flesje zag ik de licht reflecterende deeltjes nog wel terug komen maar op mijn nagels zag ik hier niks van terug. Ik had meer van de high light top coat verwacht en ik vind het jammer dat ik er niks van terug zag. Mijn nagellak bleef opzich wel goed zitten met de top coat maar het ging mij toch echt om het high light effect.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s