Essence trend editie Winter dreamin’

DSC06406.jpg

Essence heeft op het moment de trend editie Winter dreamin’ in hun schap liggen, een trend editie die helemaal in het teken staat van de winter, een aantal producten uit de collectie bevatten pastel tinten en zien er weer erg leuk uit. Ik testte twee producten uit deze collectie en vertel wat ik van deze producten vind.

DSC06323.jpg

Ik ging voor het oogschaduw palette en een lippenstift uit de collectie, deze twee producten spraken mij persoonlijk het meeste aan.

DSC06333.jpg

Het oogschaduw palette is gemaakt van stevig karton. De roze kleur in combinatie met de tekst en versieringen vind ik een leuk effect geven.

DSC06350.jpg

Het palette heeft de naam 01 warm blankets & hot chocolate gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook een korte tutorial hoe je een look kunt maken met de oogschaduw.

DSC06360.jpg

Het palette bevat twaalf kleuren oogschaduw, in het palette zit in totaal 14,4 g aan oogschaduw poeder. De binnenkant van het palette vind ik er ook leuk uitzien omdat de roze kleur is doorgetrokken.

DSC06370.jpg

In het palette zit ook een oogschaduw kwastje die ik er erg goed uit vind zien, deze voelt stevig aan en ziet er ook mooi uit.

DSC06364.JPG

IMG_4129.jpg

Swatchen.

Untitled.jpg

Ooglook gemaakt met het palette

Ik vind de kleuren die in het palette zitten erg mooi, ze bevatten genoeg pigment en je kunt er leuke ooglooks mee creëren, en het palette ziet er ook gewoon leuk uit.

DSC06374.jpg

De lippenstift uit de collectie heeft op de huls een leuke winterse opdruk gekregen.

DSC06380.jpg

Er was keuze uit twee kleuren lippenstift ik heb de lichtste kleur van de twee genomen deze heeft de naam 02 girlstalk at the fireplace gekregen.

DSC06385.jpg

In de huls zit 4,0 g aan lippenstft.

IMG_0443.jpg

Swatchen

IMG_9253.jpg

Lippenstift aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de kleur van de lippenstift mooi, hij is best wel subtiel maar door de fijne glans in de lippenstift ziet dat er erg mooi uit.

DSC06393.jpg

Ik ben erg te spreken over beide producten uit de collectie. Het pigment is mooi en beide producten zien er gewoon erg mooi uit. Ik vind dat Essence weer erg hun best hebben gedaan om een mooie collectie neer te zetten, en ik vind dat Essence dat zeker gelukt is.

Essence trend editie Winter dreamin’ – verkrijgbaar tot januari 2018 bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze collectie geld op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s