Catrice Brown Collection Nail Lacquer

DSC06304kopie.jpg

Catrice bracht tijdens de laatste assortiment’s update een brown collectie nagellak uit. In de brown collectie zitten vijf kleuren nagellak die bruin tinten bevatten. Ik testte een kleur uit deze collectie uit en vertel wat ik van de nagellak vind

SONY DSC

Het flesje waar de nagellak inzit past helemaal bij de vernieuwde nagellak flesjes van Catrice. Ik vind het erg mooi dat er voor een rosé gouden dop is gekozen en ik vind het ook erg mooi dat de tekst op het flesje ook in die kleur is.

DSC06288.jpg

Ik heb gekozen voor kleur 04 Unmistakable style. Achterop het flesje staat wat extra informatie over de nagellak. Zo zou deze hoge dekking hebben, veganistisch zijn en ook zou de nagellak verrijkt zijn met acai olie.

DSC06298.jpg

De nagellak heeft een dubbele dop, het dopje waar de applicator aanzit is fijn om vast te houden, als je dit dopje vergelijkt met de grote dop vind ik het fijn dat ze gekozen hebben voor een kleine dop, en om het geheel er dan ook nog mooi uit te laten zien vind ik het een goeie keuze om er een mooie dop bovenop te zetten.

DSC06475.jpg

Het kwastje van de nagellak werkt erg fijn en je kunt je nagels er erg makkelijk mee lakken. In het flesje zit 10,5 ml aan nagellak.

SONY DSC

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC06313.jpg

Ik ben tevreden over de nagellak, de dekking is erg goed en de nagellak brengt ook gemakkelijk aan door de applicator. De kleur vind ik ook erg mooi en het is een keer totaal iets anders dan de kleuren die ik doorgaans veel gebruikt, de nagellak chips wel snel maar dat hou je ook niet tegen helaas.

Catrice Brown Collection nail lacquer €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s