Catrice Limited editie Kaviar gauche 2017

DSC06212.jpg

Catrice heeft al twee succes volle collecties met het ontwerpers duo Kaviar gauche gehad en een derde kon dan ook niet ontbreken. Catrice en Kaviar gauche hebben hun handen dan ook wederom bij elkaar gestoken en weer een prachtige limited collectie uitgebracht

DSC06214.jpg

Ik testte het oogschaduw palette en de highlighter uit deze collectie, Ik vond dit de interessantste producten die in de collectie zaten.

DSC06221.jpg

Het oogschaduw palette ziet er erg mooi uit, de voorkant is bekleed met een soort nep leer en dat in combinatie met de gouden kleur maakt het uiterlijk van het palette erg mooi.

SONY DSC

Op de achterkant van het palette staat de naam van het palette die C01 Sans Souci vermeld, ook staat er nog wat meer informatie over de oogschaduw op de achterkant.

DSC06236.jpg

In de deksel van het palette zit een spiegel. De binnenkant van het palette ziet er ook prachtig uit. In de oogschaduw staan bloemetjes gedrukt. In het palette zit 8,16 g aan oogschaduw.

DSC06240.JPG

IMG_0806.jpg

Swatchen.

Untitled.jpg

Look gemaakt met het oogschaduw palette.

Ik vind het palette er heel er mooi uitzien, maar de oogschaduw kleuren zelf vallen me toch wat tegen jammer genoeg, het pigment vind ik niet heel sterk en met het uitblenden van de oogschaduw vervagen de kleuren zo erg dat je er bijna niks van terug ziet.

SONY DSC

Het highlight palette is gemaakt van stevig plastic, waarbij gouden kleuren zijn gebruikt. De doorzichtige deksel is bedrukt met bloemen wat er leuk uitzien helemaal in combinatie met de roze highlighter in het palette.

SONY DSC

Achterop de highlighter staat de naam C01 Éclat D’Or vermeld. Ook staat er wat extra informatie over de highlighter vermeld en de ingrediënten lijst mag ook niet ontbreken.

DSC06257.JPG

De highlighter is lekker groot er zit dan ook 35,7 g aan highlighter in het palette. Ook in de highlight poeder staan bloemetjes en de naam Kaviar Gauche  gedrukt, wat er gewoon heel mooi uitziet.

DSC06262.JPG

IMG_6660.jpg

Swatchen.

Untitled.jpg

zonder highlighter                                                           met highlighter

De highlighter uit de collectie vind ik heel erg mooi, de highlighter ziet er prachtig uit en zie je erg mooi terug komen op mijn gezicht. Ook het palette ziet er geweldig uit en is lekker groot.

DSC06274.JPG

Ik vind de collectie er weer prachtig uitzien. Ik vind het jammer dat het oogschaduw niet zoveel pigment heeft en dat de oogschaduw niet zo mooi tot zijn recht komt. Wel kan ik een prachtige highlighter aan mijn stash gaan toevoegen, en ik moet nog even kijken hoe ik dit grote exemplaar ga opbergen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s