Essence Smoothing lip peeling

DSC06154.jpg

Mooie lippen vind ik zelf erg fijn, als mijn lippen glad zijn ziet mijn lippenstift er mooi uit en blijft het beter zitten. Zo nu en dan vind ik het dan ook erg fijn om mijn lippen te scrubben, zodat alle velletjes en dode cellen van mijn lippen verwijdert worden en mijn lippen weer zacht en glad aanvoelen. Ik testte de smoothing lip peeling van Essence en vertel wat ik van deze lip peeling vindt.

DSC06161.jpg

De lip peeling zit in een huls waar lippenbalsem en lipstick ook in zit. De huls heeft een witte kleur gekregen met zwarte en mint groene tekst.

SONY DSC

De lip peeling heeft de naam 01 kissing me softly gekregen, op de zijkant van de huls staat wat extra informatie over de lip peeling. Je moet de lip scrub niet gebruiken op een gevoelige huid.

DSC06175.jpg

In de huls zit 5 g aan lip peeling. De lip peeling heeft een oranje kleur en is verrijkt met argan olie. Bij veelvoudig gebruik van de lip peeling zou het scrub effect sterker worden.

Untitled.jpg

zonder lip peeling                                                                 met lip peeling

DSC06160.jpg

De lip peeling ruikt erg lekker en voelt wel lekker aan op mijn lippen, alleen ik heb meer het gevoel dat het een lippenbalsem is, de scrub deeltjes die in de lip peeling zitten zijn echt heel klein en met het aanbrengen van de lip peeling op mijn lippen voel ik de deeltjes wel maar als de peeling op mijn lippen zit, voel ik bijna niks meer van de scrub deeltjes. Als ik deze lip peeling vergelijk met andere scrubs die ik in mijn stash heb zitten valt deze toch wat tegen, omdat ik te weinig merk van het scrub effect.

Essence Smoothing lip peeling €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s