Beautiful eyes 12 color eyeshadow collection

DSC06131-Hersteld.jpg

Toen ik een paar weken geleden bij de Action kwam en ik langs het make up schap liep viel mijn oog op een nieuw oogschaduw palette, wat ik dus nog niet eerder bij de Action gespot had. Het palette heeft de naam Beautiful eyes gekregen en bevat twaalf kleuren oogschaduw, ik vertel meer over het palette en uiteraard mijn ervaring met het palette.

DSC06102.jpg

Het palette is gemaakt van blik, en heeft een roze kleur wat ik erg leuk vind. Voor de Action vind ik dat het palette best wel luxe is.

DSC06108.jpg

Achterop het palette staan de kleuren afgebeeld die in het palette zitten. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC06112.jpg

Het palette heeft in de deksel een spiegel, hier zit overigens een plastic laagje voor als je die eraf haalt komt de spiegel te voor schijn. Ook zit er een applicator bij het palette die dubbelzijdig is, aan de ene kant zit een sponsje en aan de andere kant een kwastje.

DSC06118.JPG

IMG_9925.jpg

Swatchen

ogen.jpg

ooglook gemaakt met het palette

DSC06124.jpg

Ik ben erg tevreden over het palette, tijdens het swatchen kwam het pigment goed tot zijn recht en het is dan ook altijd even spannend of het op de oogleden ook goed uitpakt, maar de kleuren zien er op mijn oogleden ook prima uit. De kleuren in het palette zijn inmiddels misschien niet zo heel bijzonder meer als je al meerdere paletten in je stash hebt, omdat de kleuren vrij neutraal zijn. Als je nou niet zoveel paletten hebt of net met oogschaduw begint is dit palette echt super leuk om aan te schaffen, het kost bijna niks en het ziet er ook nog eens heel erg leuk uit!

Beautiful eyes 12 color eyeshadow collection €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Een gedachte over “Beautiful eyes 12 color eyeshadow collection

  1. Pingback: My Highlights 5-color highlight & strobing collection | Angela's beauty eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s