Essence Trend editie Step into magic wonderland

IMG_1988kopie.jpg

Ik kwam per toeval de trend editie Step into magic wonderland bij Kruidvat tegen, en deze collectie zag er erg leuk uit. Ik besloot een aantal producten mee te nemen uit deze collectie en deze te testen. Ik vertel wat ik van deze producten vind.

IMG_5561 2.JPG

Ik koos uit de collectie het oogschaduwpalette, highlighter, nagellak en lippenstift. De volledige collectie kan je hier bekijken.

SONY DSC

De nagellak is verkrijgbaar in vier kleuren, ik vond de roze variant het mooiste.

DSC05465.jpg

De nagellak heeft de naam 02 Pink dreams are made of this.

DSC05471.jpg

De nagellak heeft een normale applicator waar je je nagels prima mee kunt lakken. In het flesje zit 8 ml aan nagellak.

IMG_8504

Ik vind de nagellak heel erg mooi, de nagellak heeft een melted chrome effect en dat ziet er echt prachtig uit, het is een effect wat ik persoonlijk nog niet eerder zag bij nagellak, uiteraard chipt de nagellak wel snel maar dat is logisch voor low budget nagellak.

SONY DSC

Het doosje van de highlighter is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtige deksel.

DSC05493.jpg

De highlighter heeft de naam 01 sprinkle fairy dust wherever you go. Achterop het doosje staat de ingrediënten lijst vermeld.

SONY DSC

De highlighter heeft een grijzen kleur en een leuk patroon. In het doosje zit 9 g aan highlighter.

DSC05494.jpg

IMG_2678.jpg

Swatchen

high.jpg

zonder highlighter                                                met highlighter

ik ben heel tevreden over de highlighter de kleur is mooi en ziet er ook prachtig uit op mijn gezicht.

DSC05534.jpg

Het oogschaduw palette heeft een leuk design op het doosje staan, het doosje is gemaakt van stevig plastic en de deksel is doorzichtig, op de afbeelding na zie je de kleuren door de deksel heen komen.

DSC05554.jpg

Het palette heeft de naam 01 one way road to fairyland. Achterop het palette staat een kleine tutorial afgebeeld hoe je een ooglook kunt maken met het palette. De ingrediëntenlijst staat ook achterop het palette.

DSC05539.jpg

Het palette bevat negen kleuren oogschaduw, ook zit er een dubbelzijdige spons applicator bij het palette. In het palette zit 12,6 g aan oogschaduw.

DSC05543.JPG

IMG_9957.jpg

Swatchen

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette. De kleuren in het palette zijn vrij zacht maar bevatten wel pigment, je kunt zachte ooglooks maken met het palette, maar ze vervagen wel snel.

IMG_3461.JPG

De lippenstift heeft een zilveren huls gekregen met een doorzichtige dop, de tekeningen en tekst zien er leuk uit, en de doorzichtige dop in combinatie met de roze tekst en tekeningen geeft een leuk effect.

IMG_8372.JPG

De lippenstift is verkrijgbaar in drie kleuren, ik koos de roze kleur die de naam 02 Pink dreams are made of this heeft gekregen.

IMG_6023 2.JPG

De glitters die in de lippenstift zijn verwerkt vallen meteen op en het geheel ziet er mooi uit. In de huls zit 3,8 g aan lippenstift.

IMG_6023.jpg

IMG_3937.jpg

Swatchen

IMG_3373.jpg

Lippenstift aangebracht op mijn lippen.

Ik vind het effect mooi wat de lippenstift geeft maar vind de kleur te licht je ziet eigenlijk alleen glitters op mijn lippen en dat vind ik jammer.

IMG_7459.jpg

Ik vind de producten er erg mooi uitzien maar ik ben helaas niet over alle producten positief, het oogschaduw palette en de lippenstift vind ik minder dan wat ik ervan verwacht had dit heeft toch wel met de lichte pigmentatie te maken. De highlighter en nagellak vind ik beide super mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s