Body mist relaxing water

DSC05663kopiekopie.jpg

Body mist vind ik een fijn product, ik vind het fijn om vooral in de zomer te gebruiken met warm weer omdat het gewoon lichter is qua geur en gebruik. Bij de Action kwam ik laatst een body mist tegen en ik besloot deze mee te nemen en uit te testen.DSC05649.jpg

De body mist zit in een plastic flesje en bevat 150 ml, ik vind het flesje er in het geheel leuk uitzien, ook doordat de spray een blauwe kleur heeft gekregen.

Achterop de fles staat meer informatie over het product. Zo kun je het product gebruiken voor body en of beddengoed voor een verfrissend effect. De ingrediënten lijst staat op de zijkant van de fles.

SONY DSC

Er zit een handige spray dop op de fles, waar best veel body mist uitkomt, de body mist heeft een water substantie.

DSC05711.jpg

Ik vind de geur van de body mist lekker verfrissend, hoe de body mist precies ruikt is moeilijk te omschrijven. Het nadeel van de body mist is dat deze erg snel vervliegt de geur blijft niet lang hangen dus om de geur te behouden is regelmatig bij sprayen een aanrader. Ik vind dit persoonlijk niet zo handig omdat de fles vrij groot is en je deze niet zo gemakkelijk meeneemt. Ik heb zelf een aantal body mist’s in mijn stash waarvan de geur wel een aantal uur blijft hangen dus dat zou eerder mijn voorkeur hebben, doordat deze body mist op water gebaseerd is vervliegt de geur sneller, ik vind hem dan voor beddengoed geschikter maar zodra mijn beddengoed een verfrissing nodig heeft gaat die toch echt de was in, dus ik zou er niet voor kiezen om er een spray op te spuiten.

Body mist relaxing water €1,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s