Catrice Prime and fine Multitalent lip primer

DSC05560.jpg

Primers zijn er tegenwoordig voor verschillende delen van het gezicht. De gezichtsprimer en de oogschaduw primer kende ik al, maar die voor de lippen nog niet. Ik kwam de Prime and fine multitalent lip primer van Catrice tegen en ik was benieuwd of dit daadwerkelijk zou werken, dus ik besloot deze te testten en vertel wat ik van de lip primer vind.

DSC05576.jpg

De primer is in stickvorm en heeft een witte kleur, de uiteinden zijn zwart. Het uiterlijk past erg goed bij de andere producten uit de prime and fine lijn.

DSC05572.jpg

De stick heeft de naam 0100 A little bit of base gekregen. Op de zijkant van de stick staat informatie over het product vermeld.

DSC05581.jpg

De primer moet geslepen worden met een puntenslijper om deze weer scherp te krijgen. De primer belooft kleine lijntjes zichtbaar gladder te maken, lippenstift langer mooi te houden en zou transparant zijn.

SONY DSC

De primer stick bevat 2,9 g aan primer.

IMG_1394.jpg

Swatchen

IMG_0753.jpg

lip primer aangebracht

lip.jpg

zonder lip primer                                                                          met lip primer

DSC05566.jpg

Ik ben niet heel tevreden over de lip primer, de fijne lijntjes zie je nog steeds bij het gebruik van de lip primer. Helaas word de kleur van de lippenstift bij het gebruik van de lip primer een stuk lichter dit is goed te zien op de foto, wat ik ook wel weer gek vind omdat de lip primer zo goed als kleurloos is. Wel bleef mijn lippenstift lang zitten maar als ik dat afweeg tegen de kleur die er een stuk minder intens door word ben ik niet tevreden, ik zou dan liever de lippenstift een aantal keer bijwerken zodat ik wel de echte kleur van de lippenstift draag.

Catrice Prime and fine Multitalent lip primer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s