So….? Watermelon Body Mist

DSC05671.jpg

Body mist kun je als vervanger gebruiken voor parfum, niet dat body mist net zo sterk ruikt als een parfum, maar de geur is lichter, en kun je eigenlijk gedurende de dag bijsprayen als je wilt zonder dat de geur te sterk word. Ik kocht niet zo lang geleden een body mist van So…. in de geur watermelon.

SONY DSC

Ik vind het flesje erg leuk vormgegeven, op de achtergrond is een watermeloen te zien en dat ziet er leuk uit vind ik. Ik was zelf al bekend met het merk So….? omdat ik hier ook een parfum van heb.

SONY DSC

Achterop het flesje staat de ingrediëntenlijst van de body mist.

Het flesje heeft een fijne verstuiver waardoor er precies genoeg body mist uit komt tijdens het sprayen. In het flesje zit 100 ml aan body mist.

DSC05723.jpg

Ik vind de geur van de body mist heel lekker, de body mist ruikt lekker fruitig en geeft een subtiele niet al te aanwezige geur. Op sommige dagen vind ik het heel lekker om een body mist te dragen in plaats van een parfum omdat de geur van parfum sterker aanwezig is. Ook vind ik het formaat van het flesje ideaal, ik heb deze body mist in mijn handtas zitten omdat het flesje niet teveel ruimte inneemt en ik het lekker vind om te kunnen sprayen wanneer ik dat nodig vind.

So….? watermelon body mist €1,99 – Gekocht bij het Kruidvat, in de aanbieding weet niet of deze body mist standaard verkrijgbaar is of alleen een tijdelijke aanbieding was en dus niet meer terug komt.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s