Real Techniques Powder Brush

IMG_1939.jpg

Sinds een paar maanden ben ik helemaal in de ban van de kwasten van Real Techniques, de kwaiteit van deze kwasten is zo geweldig dat ik al mijn kwasten het liefst wil vervangen door real techniques kwasten. Een paar weken geleden kreeg je 25% korting op Real Techniques bij Etos, dus voor mij de ideale gelegenheid om weer een kwast aan mijn collectie toe te voegen namelijk de powder brush.

IMG_2379.jpg

Uiteraard zat de kwast weer in een leuk doosje zoals elke kwast van Real Techniques, de kwast behoort tot de base collectie.

IMG_9984.jpg

Achterop het doosje staan de vrouwen afgebeeld die achter het merk Real Techniques zitten. Ook staat er beschreven wat voor poeders je met de kwast kunt aanbrengen.

IMG_5060.jpg

Op de kwast staat uiteraard ook weer de naam gedrukt, wat ik zo handig vind dan weet je altijd of je de juiste kwast vast heb.

IMG_2155.jpg

De kwast is lekker groot en fluffy, waardoor je heel makkelijk in poeders kunt dippen. De kwast voelt zo lekker zacht aan op mijn gezicht.

IMG_2139.jpg

Ik ben super blij met mijn nieuwste kwast van Real Techniques, voor mij zijn deze kwasten echt de beste kwasten die ik ooit heb gebruikt. De zachtheid van de kwasten is geweldig en ook de handvaten voelen perfect aan on mijn hand. Ik vind de investering die ik in mijn collectie tot nu toe heb gestoken echt meer dan waard!

Real Techniques Powder Brush €16,99 – Verkrijgbaar bij Etos en diverse online webshops.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s