Max & More Smokey eyes Travel set

IMG_4002kopie.jpg

Een tijd geleden spotte ik bij de Action een smokey eyes travel setje, heel erg handig natuurlijk als je op reis moet en je niet teveel make up mee wilt nemen. In het smokey eyes setje zitten meerdere producten. Ik testte de smokey eyes travel set uit en vertel wat ik van dit setje vind.

IMG_7626.JPG

Het setje zit in een plastic zipper bag, wat handig is als je het setje daadwerkelijk mee op reis wilt nemen.

IMG_7642.JPG

Op de achterkant van het karton wat in de zipper bag zit staat elk product apart vermeld, daaronder staat voor elk product de ingrediënten lijst vermeld.

IMG_5076.JPG

De mascara die bij het setje zit heeft een zwarte huls en de tekst staat er in het wit op gedrukt.

IMG_7709.jpg

De mascara heeft een inhoud van 9 ml en belooft volume te geven.

IMG_0025.jpg

Het borsteltje heeft veel kleine haartjes, wat op zich voor volume zou moeten zorgen. Het materiaal waar het borsteltje van gemaakt is, vind ik persoonlijk niet fijn.

mas.jpg

zonder mascara                                                                      met mascara

De mascara geeft niet echt volume, ook vind ik dat de mascara wat klontjes achterlaat op mijn wimpers. De mascara maakt mijn wimpers wel zwart en als dat het belangrijkste doel is voor als je op reis bent kan dat wel oke zijn.

IMG_4505.jpg

In het palette zit een concealer, drie kleuren oogschaduw, drie kleuren voor de lippen en een blush. Op de producten ligt een plastic plaatje waar opstaat waar de producten voor dienen. Ook zitten er twee applicators bij het palette, een lip applicator en een dubbelzijdige applicator met een spons voor de oogschaduw en een zacht plat kwastje voor de concealer.

IMG_1021.jpg

IMG_4858.jpg

Swatchen:Concealer – Lippenstift – Oogschaduw – Blush

concealer.jpg

zonder concealer                                                     met concealer

Je ziet wel dat mijn oog er lichter uitziet waar ik de concealer onder heb aangebracht, wel vind ik de structuur van de concealer vrij stroef. Ook het uitsmeren gaat niet zo heel gemakkelijk vandaar dat je duidelijk de concealer terug ziet.

lipkopie.jpg

Lippenstift aangebracht

Ik vind de lippenstift niet echt heel geslaagd, ik heb het idee dat het meer een balsem is, je moet de lippenstift aanbrengen met een kwastje en er komt niet heel veel kleur af, je moet echt een paar keer over de lippen heen gaan en het is er helaas ook snel weer vanaf, ook lijken de kleuren in het doosje intenser dan ze daar werkelijk zijn.

ogen.jpg

Ooglook gemaakt met de oogschaduw

Ik vind de oogschaduw prima, je kunt er een smokey eye mee maken en dat is het belangrijkste, het pigment is oke dus ik ben wel over de oogschaduw te spreken.

blush.jpg

zonder blush                                                           met blush

De blush kleur is best wel mooi, helaas dip je heel snel met je blush kwast in de zwarte oogschaduw wat je heel duidelijk kunt zien aan de zwarte vegen. Met een kleine kwast kun je wel makkelijk in de blush dippen

IMG_3538.jpg

Ik ben eigenlijk maar over twee producten echt te spreken uit het setje en dat zijn de oogschaduw kleuren en de blush. De andere producten vallen erg tegen wat ik erg jammer vind. Voor een echt mooie look zou ik het setje niet aanbevelen, omdat de producten toch wat tegenvallen, het ziet er super handig uit maar is niet helemaal wat het moet zijn helaas.

Max & More smokey eyes travel set €2,00 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s