Max & More Lipstick

IMG_7390.jpg

Ik ga nooit de deur uit zonder wat op mijn lippen, of het nou een lipgloss is of een lipstick. Ik kwam een tijd geleden lipstick tegen bij Action, eerder heb ik ook wel eens lipsticks van Action gebruikt, maar de lipsticks zijn vernieuwd en ik wilde deze weel eens proberen om te reviewen voor mijn blog.

IMG_7364.jpg

De lipsticks worden per twee verkocht, en zitten op een kaart. Dit oogt dan ook gelijk wel super goedkoop, maar je betaalt ook heel weinig voor de lipsticks.

IMG_7374 6.jpg

Achterop de kaart staat wat meer over de lipsticks, ze hebben een vernieuwde formule met bijenwas. Ze brengen gemakkelijk aan en zouden lang mooi blijven, ook zit er vitamine E en aloë vera in de lipsticks. De ingrediënten lijst staat ook achterop.

f.jpg

Op de onderkant van de lipsticks staan de namen, de kleuren die ik heb, hebben de namen pink frost en peach gekregen.

IMG_3453.jpg

De hulzen van de lipsticks voelen wel heel goedkoop en en ook de dop is erg breekbaar. Allebei de lipsticks hebben een inhoud van 3,2 g.

IMG_3380.jpg

Swatchen:frost pink en peach

l.jpg

Frost pink aangebracht                                            Peach aangebracht

IMG_9438.jpg

Ik vind de lipsticks niet heel gepigmenteerd, de swatches zijn niet heel duidelijk en de lipsticks blijven ook niet heel lang zitten. Je hebt flink wat lagen lipstick nodig om de kleur goed duidelijk te krijgen en dat voelt niet echt lekker aan. Ik geef persoonlijk liever iets meer geld uit aan lipstick waar goed pigment vanaf komt dan dat ik heel veel lagen moet aanbrengen voor wat kleur.

Max & More Lipsticks €0,89 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s