Make up remover

DSC03126.jpg

De make up eraser is onder veel make up liefhebbers een wel bekend product. Nadeel aan de make up eraser is dat deze best prijzig is. Toen ik een tijd geleden bij de Action een make up remover doek tegen kwam, was ik gelijk enthousiast en wilde deze zeker proberen. Ik heb de make up remover doek getest en vertel wat ik van dit product vindt.

DSC03117.jpg

De make up remover zit in een koker, door de koker heen zie je een afbeelding van een vrouw die de make up remover op haar gezicht gebruikt, ook staat er vermeld dat de doek extra zacht is.

DSC03119.jpg

In de koker zit een gebruiksaanwijzing waar duidelijk in beschreven staat hoe de doek werkt. 1. wassen voor gebuik 2.doek nat maken met warm water 3.make up verwijderen door met ronddraaiende bewegingen de doek op je gezicht te gebruiken 4. opnieuw wassen

DSC03130.jpg

Op de doek zitten twee openingen waar je je handen in kunt stoppen, hierdoor kun je de doek nog beter op je gezicht gebruiken.

h.jpg

doek voor gebruik                                                 doek na gebruik

oog.jpg

gezicht voor gebruik doek                            gezicht na gebruik doek

DSC03138.jpg

Ik ben enthousiast over de doek, deze voelt heerlijk zacht aan. Je kunt je make up prima verwijderen met deze doek, en de doek ik geschikt voor eigenlijk iedere huidtype. Ook is dit een hele goedkope oplossing want je hebt alleen maar warm water nodig om de doek nat te maken. Mijn gezicht was goed schoon met gebruik van de doek.

Make up remover €0,89 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s