Garnier Micellaire reinigingsgel

DSC00807.jpg

Garnier heeft al een tijdje  micellaire reinigingswater in het assortiment, en daar kwam nog niet zo lang geleden ook een micellaire reinigingsgel bij. Garnier heeft de micellaire technologie gëintregeerd in een reinigingsgel. Ik testte de micellaire reinigingsgel uit en vertel mijn ervaring met dit product.

DSC00813.jpg

De reinigingsgel is verkrijgbaar in verschillende varianten, ik heb de reinigingsgel voor de gevoelige huid genomen.

DSC00817.jpg

Achter op het flesje staat wat meer vermeld over de reinigingsgel inclusief de gebruiksaanwijzing. De reinigingsgel is parfum vrij, ook kun je make up van je ogen en lippen met de reinigingsgel gemakkelijk verwijderen. Het is de bedoeling dat je de reinigingsgel aanbrengt op een vochtig gezicht, dan laat je het schuimen met water en masseer je het zachtjes in cirkelvormige bewegingen op het gezicht. Je kunt de reinigingsgel ook gemakkelijk onder de douche gebruiken.

DSC00819

Het flesje heeft een handig pompsysteem, waar een normale hoeveelheid van de reinigingsgel uitkomt. In het flesje zit 200 ml aan reinigingsgel.

wat.jpg

alleen renigingsgel                                         na het schoonmaken van mijn gezicht

Ik vond het lastig om jullie te laten zien hoeveel vuil de reinigingsgel van mij gezicht haalt omdat het een andere werking heeft dan de renigingswater. Ik heb er daarom voor gekozen om de reinigingsgel op een wattenschijfje aan te brengen, zodat het verschil duidelijk werd.

DSC00810.jpg

Uiteraard heb ik de reinigingsgel ook uitgeprobeerd zoals in de gebruiksaanwijzing omschreven staat, en dit werkt erg prettig. Mijn ogen op deze manier schoonmaken vind ik toch wat enger en dat doe ik dan ook liever met de reinigingswater. Mijn gezicht voelde heel schoon aan na het gebruik van de reinigingsgel.

Garnier Micellaire reinigingsgel €5,49 – Verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s