Hema Instax mini 8 case

DSC06493.gif

Sinds Juli ben ik de trotse eigenaresse van een instax mini 8 polaroid camera. Ik ben erg blij met mijn camera en wilde deze dan ook goed beschermen omdat ik er erg zuinig op ben. Ik was al geruime tijd opzoek naar een goed hoesje voor de camera,maar de hoesjes die ik op internet tegen kwam waren nog best duur. Onlangs zag ik op de instagram pagina van Hema een foto staan van de camera in bijbehorende hoes. Hema verkoopt inmiddels hoesjes boor de camera,en gelukkig heb ik er ëën kunnen bemachtigen.

 

DSC06488

 

De hoes zit in een doos gemaakt van plastic,de hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

DSC06495.gif

Aan de achterkant van de case zit een uitsparing voor het kijkvenster van de camera. Ook zit de flap op de achterkant vast met twee drukknopen die je los kun halen zodat de flap er in zijn geheel afkan.

DSC06497.gif

De camera kan gemakkelijk in de hoes blijven zitten als je foto’s maakt omdat de bovenkant er helemaal afgehaald kan worden door middel van de drukknopen.

DSC06499.gif

Ook zit er een schouderband bij het tasje die je gemakkelijk kunt bevestigen. Ook is de schouderband in lengte verstelbaar.

DSC06501.gif

Door de perfecte uitsparingen kun je de aan en uit knop gewoon blijven bedienen terwijl de camera un de hoes zit.

DSC06505.gif

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe hoes voor mijn Instax mini 8. Ik kan de camera nu veilig vervoeren zonder dat ik bang hoef te zijn dat er iets mee gebeurd. Ook vind ik het super fijn dat de camera in de hoes kan blijven zitten tijdens het maken van foto’s.

Hema Instax mini 8 case €12,50 – Verkrijgbaar bij Hema.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s