Hema double wear waterproof eyepencil

dsc04642

Hema introduceerde vorig jaar de double wear waterproof eyepencil,het is een oogpotlood dat op twee manieren te gebruiken is,en verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Ik testte het double wear waterproof eyepencil en vertel je wat ik ervan vind.

dsc04646

Het uiterlijk van het oogpotlood is vrij basic,de witte letters op de huls zijn echt hema. De huls heeft de kleur van het potlood,dus de kleuren zijn gemakkelijk te herkennen,ik heb dus een zwart potlood.

DSC04654.jpg

Het potlood beloofd langhoudend te zijn.  Ook kun je het oogpotlood zowel als oogschaduw als eyeliner gebruiken.

dsc04657

Er zit 6ml oogpotlood in de huls,je kunt het potlood omhoog draaien als deze stomp word en dat vind ik persoonlijk fijner als slijpen.

dsc04660

img_0331

Swatchen.

img_0356

Oogpotlood als eyeliner aangebracht.

dsc04665

Ik moest even wennen aan het potlood,als oogschaduw vind ik deze kleur niet zo geschikt,maar als eyeliner wel. Het aanbrengen gaat erg makkelijk,maar omdat de structuur van het potlood vrij zacht is geeft oogschaduw wel gemakkelijk af. Wel vind ik het jammer dat het potlood niet intens zwart is,maar toch lichte plekjes doorlaat. Een smal lijntje trekken is ook iets moeilijker omdat de punt van het potlood vrij dik is.

Hema double wear waterproof eyepencil €4,00 – verkrijgbaar bij Hema.

blog

8 gedachtes over “Hema double wear waterproof eyepencil

      • Vervelend hoor dat je maar een klein stukje kan gebruiken, zo is het zonde van je geld je hoopt tenslotte een product volledig op te kunnen maken

    • Het kan zijn omdat Hema hun assortiment regelmatig vernieuwd dat sommige producten uit het assortiment verdwijnen, ook al op de website gekeken?

    • Ohh wat vervelend zeg! Ik las bij veel andere mensen dat ze precies hetzelfde probleem hebben. Erg jammer want zo kun je het potlood niet gebruiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s