Maybelline New York New Baby Skin Instant Fatigue Blur

dsc03913

Primers zijn erg populair in de make up wereld,en vele merken hebben een eigen primer in het assortiment. Bij de big bazar kwam ik de instant fatigue blur tegen van maybelline new york,ik had tot nu toe alleen low budget primers geprobeerd dus ik was erg benieuwd naar deze variant van maybelline new york.dsc03919

De primer zit in een tube van 22 ml. Er zijn twee varianten verkrijgbaar namelijk de warm apricot en cool rose. Ik heb de cool rose variant.

dsc03925

Achterop de tube vind je de ingrediënten lijst,de tekst die op de verpakking staat is alleen in het italiaans,dit komt omdat deze variant bij big bazar vandaan komt.

dsc03934

De tube heeft een kleine opening wat ik persoonlijk erg fijn vind,want zo komt er niet teveel product uit. De primer beloofde de huid te egaliseren en er verfrissend uit te laten zien,ook zou de primer een onmiddellijk verzachtende werking hebben.

img_9792 img_9794

Swatchen: primer aangebracht                        primer uitgesmeerd

img_9834 img_9867

Gezicht zonder primer                   Gezicht met primer

dsc03938

Ik vind de primer verassend,ik heb veel primers getest,maar ik zie bij deze primer werkelijk verschil bij de voor en na foto. Mijn gezicht ziet er zeker frisser uit bij het gebruik van de primer. De primer heeft een op water basis gebaseerde formule,en de primer voelt fijn aan op mijn huid. Wel moet ik zeggen dat ik de geur van de primer een stuk minder prettig vind,maar gelukkig ruik je die alleen bij het aanbrengen.

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s