Fujifilm Instax mini 8 Instant camera

dsc02918

Super populair zijn de instax mini cameraatjes. De instax mini camera is een polaroid camera,dus als je de foto neemt word die meteen afgedrukt,super leuk dus! Ik had de camera al een tijdje op mijn wishlist staan en ben sinds een kleine maand trotse eigenaresse van dit pracht exemplaar. Hoog tijd om er een blogpost over te schrijven.dsc02927

Dit is hem dan mijn zwarte instax mini 8. De camera is verkrijgbaar in verschillende kleuren,ik houd persoonlijk erg van zwart dus koos daarvoor. In het doosje zit naast de camera ook twee batterijen en een koordje voor de camera.

dsc02984

In de camera gaan speciale filmpjes die je los bij de camera moet kopen. In een doosje zitten twee pakketjes met ieder 10 filmpjes. Je haalt het folie eraf en dan plaats je het pakketje achterin de camera op de aangegeven manier. Dan moet je even op de knop drukken om een foto te maken,zodat het voorkantje van het pakketje uit de camera komt,en dan is je camera gereed om foto’s te maken.

dsc02945

Naast de lens zit een knopje,als je daarop drukt komt de lens naar buiten en dan is de camera ook meteen aan.

dsc02957

Ook is er de mogelijkheid om de instelling te veranderen. Zo kun je kiezen of je de foto in huis neem,bij bewolkt weer of bij zonnig weer.

dsc02969

Ook zit er een klein tellertje op de camera waarop je kan zien hoeveel foto kaartjes er nog in de camera zitten.

dsc02987

De foto komt bovenuit de camera,in het begin is de foto nog niet meteen zichtbaar dit duurt een paar minuutjes. Je moet niet met de foto wapperen want dit kan de kwaliteit verminderen. Je hebt een klein lensje waar je door heen kijkt dus wat je op het moment ziet wanneer je de afdrukknop indrukt,word ook op je foto afgedrukt.

dsc03004

Ik ben echt heel erg blij met mijn instax mini camera. Ik heb tot nu toe twee foto’s gemaakt die je op de foto ziet. Omdat er een witte rand onder de foto’s zit kan je er gemakkelijk iets opschrijven,ik heb ervoor gekozen om de namen van de poesjes er onder te zetten en de datum waarop de foto gemaakt is.

Fujifilm Instax mini 8 instant camera €65,00 & color film instax glossy €15,00 – Verkrijgbaar bij o.a. Hema.

blog

Een gedachte over “Fujifilm Instax mini 8 Instant camera

  1. Pingback: Hema Instax mini 8 case | Angela's beauty eyes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s