Essence limited editie Little eye brow monsters

dsc02546

Essence heeft een nieuwe limited editie in de schappen liggen en deze limited editie staat in het teken van wenkbrauwen. De limited editie heeft de naam Little eye brow monsters gekregen,ik heb producten uit de collectie getest en vertel je wat ik van de producten vind.

dsc02576

De wenkbrauw stencils uit de collectie hebben de naam 01 Say yes to statement brows. In het pakketje zitten stencils voor drie soorten wenkbrauwen Bold,natural en drama.

dsc02606

De wenkbrauw mascara is verkrijgbaar in twee kleuren en ik heb de donkere variant. Volgens het internet zou deze variant de naam 01 Ernie knows best heten,alleen op het stickertje staat de naam 02 Bert knows better,dus wat nou de precieze naam is weet ik niet.

dsc02616

Er zit 5 ml aan mascara in de verpakking. Het borsteltje van de wenkbrauw mascara is vrij kort ,omdat het een kleinere variant van het product is.

img_8997  img_9004

zonder wenkbrauw mascara                         met wenkbrauw mascara

De wenkbrauw mascara heeft veel pigment en de donkere kleur past goed bij mijn wenkbrauwen,de wenkbrauw mascara denkt goed.

dsc02652

De wenkbrauw lifter uit de collectie is verkrijgbaar in twee kleuren,ik heb de roze kleur en deze heeft de naam 02 Lift’em up in rosy.

dsc02657

Je kunt het product gemakkelijk uit de stick omhoog draaien. Er zit 1,64 g aan product in de stick.

img_8961

Swatchen.

img_9004

Wenkbrauw lifter aangebracht op mijn wenkbrauw bot. De wenkbrauw lifter heeft veel pigment en je krijg een mooi effect als je het aanbrengt. Wel moet je het product even uitwrijven nadat het is aangebracht.

dsc02689

De eyebrow & highlighter set is verkrijgbaar in twee varianten,ik heb de variant met de naam 02 Little miss bold.dsc02693

Er zitten twee kleuren wenkbrauw poeder in het palette en één highlighter. In de collectie zit ook een handige wenkbrauw styler,die de naam 01 monsters in style heeft gekregen.

img_8967

Swatchen.

img_9060 img_9135

zonder poeder                                                             met poeder

dsc02588

De fixing eye brow gel is doorzichtig en heeft de naam 01 Hold’em in place.

dsc02598

Het borsteltje die in de fixing gel zit is vrij lang. In de tube zit 10 ml aan product.

IMG_9118.jpg

Fixing gel aangebracht op mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen blijven prima in model zitten door de fixing gel,en doordat de gel doorzichtig is kun je je eigen gewenste wenkbrauw product gebruiken voor de kleur.

dsc02630

De eyebrow treatment is erg geschikt om aan te brengen voor de nacht,zodat je wenkbrauwen lekker zacht zijn.

dsc02638

De treatment heeft de naam 01 No trick just treat gekregen,en er zit 4ml product in de verpakking. De applicator is lekker zacht en voelt fijn aan op mijn wenkbrauwen.

img_9137

treatment aangebracht in mijn wenkbrauwen. De treatment ruikt erg lekker en voelt fijn aan op mijn wenkbrauwen,de speciale olie die in de treatment zit maakt de wenkbrauwen lekker zacht.

dsc02669

De eyebrow pen is verkrijgbaar in drie kleuren,ik heb de donkere kleur en die heeft de naam 03 Little miss dark gekregen.

dsc02676

De pen heeft een spons applicator gekregen en het product zit in de dop. Er zit 0,45 g aan product in.

img_8963

Swatchen.

IMG_9062.jpg

Product aangebracht in mijn wenkbrauwen. Ik vind het pigment erg matig,de kleur word niet goed afgegeven in de wenkbrauwen.

dsc02571

Ik vind het een mooie collectie,en de collectie bevat veel producten. Helaas vind ik niet alle producten even fijn,maar daar kom je soms niet onderuit. Al met al heeft Essence weer een leuke collectie weten neer te zetten.

Essence little eye brow monsters limited editie – verkrijgbaar tot eind september 2016 op is op.

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s