Action nude look & smokey eyes eyeshadow palettes

IMG_4907

Action heeft sinds kort twee nieuwe oogschaduw palettes aan het assortiment toegevoegd,namelijk het nude look en smoke eyes oogschaduw palette.

Beide palettes bevatten 8 kleuren oogschaduw,en ik moet zeggen dat de doosjes er best wel strak uitzien voor een low budget oogschaduw palette.

De grootte vraag is natuurlijk of dat de oogschaduw ook echt goed is,ik heb ze getest en vertel je er meer over.

oog

De oogschaduw palettes zitten is een typische action verpakking waar verder niks mis mee is,bovenin het rechterhoekje staat NEW vermeld ik vind dit wel handig zo weet je zeker dat je een nieuw uitgekomen product in handen hebt.

IMG_4957

Het nude look palette bevat een aantal nude kleuren maar ook een aantal donkere kleuren,die niet bij nude passen,maar omdat er al zoveel nude paletten bestaan vind ik de kleuren combinatie erg leuk gekozen.

IMG_4942

Het doosje is gemaakt van plastic,in de deksel zijn vensters gemaakt die precies aansluiten op de oogschaduw,en dus is de oogschaduw al zichtbaar door de deksel als het palette dicht zit.

IMG_4949

IMG_5016

De swatches zien er goed uit,zo op het eerst gezicht heeft dit palette veel pigment.

IMG_2987 IMG_2991

ooglook met het nude look palette

IMG_4988

Het smokey eyes palette heeft 3 iets lichtere kleuren en 5 donkere kleuren,er is veel variatie mogelijk met dit palette omdat het naast zwarte en grijze ook blauwe en paarse kleuren heeft.

IMG_4968

Het palette bevat een dubbelzijdige spons applicator,en aan de binnenzeilde zit een heel smal randje waar een spiegeltje in is verwerkt. Ondanks dat ik het spiegeltje leuk bedacht vind,voegt het voor mij niks toe ik vind een grote spiegel veel fijner om te gebruiken.

IMG_4980

IMG_4998

Ook deze swatches zien er prima uit.

IMG_4903 IMG_4904

Ooglook met smokey eyes palette,door het blenden valt de lichte kleur die ik aanbracht op het bewegend ooglid een beetje weg,dat vind ik wel jammer.

IMG_4925

Eigenlijk vind ik beide palettes goed,de oogschaduw bevat voldoende pigment en je kunt er verschillende looks mee creëren.

Wel zijn is de oogschaduw van beide palettes erg zacht,en is het heel erg poederig na gebruik,en ziet de oogschaduw er niet meer zo heel erg mooi uit. Maar oogschaduw moet gewoon gebruikt kunnen worden vind ik,en zelfs bij dure palettes is de oogschaduw soms zacht.

De applicator vind ik niet zo fijn en had er van mij niet bij hoeven zitten,ik gebruik mijn eigen kwasten voor de palettes,maar als je zelfs niet veel kwasten heb ik het handig dat er een applicator bij het palette zit.

Ik vind dat de Action erg goed bezig is met alle nieuwe make-up artikelen en ook worden de producten steeds beter,ik hoop dat de Action zo doorgaat met hun make-up artikelen.

Het nude look 8 color & smokey eyes 8 color eyeshadow palette is te koop bij de Action voor €0,89.

7 gedachtes over “Action nude look & smokey eyes eyeshadow palettes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s